Natuurlijk kun je het gewoon in bed doen, maar erg origineel is dat niet. Speciaal voor de meiden die eens iets anders willen proberen, heb ik een aantal spannende plekjes om seks te hebben op een rijtje gezet. Pas wel op dat je niet betrapt wordt, want seks hebben in het openbaar is tegen de wet.

In huis
Als je het buiten te koud vind, zijn er in huis ook genoeg spannende plekjes te bedenken waar je seks kan hebben. Zo kun je het bijvoorbeeld in de keuken doen, op de keukentafel of het aanrecht. Kijk hierbij wel uit dat je niet per ongeluk het gas aanzet of te dicht bij rondslingerende messen in de buurt komt.

Voor wie het liever iets vochtiger doet is de badkamer de perfecte plek. Onder de douche, in bad of op de wc, het kan allemaal. Je moet alleen wel oppassen dat je niet uitglijdt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken in huis waar je het kunt doen. Bijvoorbeeld op de trap, de grond, in de vensterbank of op de salontafel.

Buiten
In de winter is het misschien een beetje te koud om buiten seks te hebben, maar in de zomer kan het qua temperatuur makkelijk. Het strand is een populaire plek om de liefde te bedrijven, maar zorg dan wel dat je een kleed bij je hebt zodat je geen last hebt van het zand. In de zee kan natuurlijk ook, dan heb je helemaal geen last van het zand.

Wie niet van het strand houdt, kan het natuurlijk ook in het bos doen. Pas wel op voor de teken en andere insecten die daar rondhangen.

Als je bang bent om betrapt te worden, maar toch graag in de buitenlucht wilt seksen, kun je kiezen voor je achtertuin. Daarnaast kan het natuurlijk ook in een tent, dan is het niet helemaal buiten maar dan is het toch spannender dan gewoon thuis in bed.

Openbare ruimtes
Als je het spannend vindt om betrapt te kunnen worden dan zijn dit de ideale plekjes voor je. Het kan gebeuren dat je tijdens het winkelen ineens ontzettend veel zin krijgt. Dan kun je natuurlijk meteen naar huis gaan, maar je kunt ook je vriend mee het pashokje in sleuren.

Als je een verdomd leuke collega hebt waar je niet vanaf kunt blijven, dan kun je het op het werk of in de lift doen. Zorg er dan wel voor dat je niet betrapt wordt, dan krijg je ook geen ongemakkelijke situaties met andere collega’s.

Als je een treincoupe voor jullie alleen hebt, kun je het daar natuurlijk ook seks hebben. In de spits hoef je dit niet te proberen, maar ’s avonds laat is het vaak wel rustig in de trein. Er zijn nog meer openbare ruimtes waar je het kunt doen, zoals in een kleed- of saunahokje in het zwembad, de douche op de camping en op of in de auto. Het vliegtuig is ook een spannend plekje, maar zorg daar absoluut dat je niet betrapt wordt want dat is nogal een duur grapje.