Voor de meiden die graag leuk, maar betaalbaar ondergoed willen, heb ik een aantal items op een rijtje gezet. Hieronder zie je een aantal leuke hipsters, strings maar ook een paar spannende setjes voor als je een wilde avond tegemoet gaat.

Hipsters
Deze hipsters zijn allemaal lekker vrolijk, al vind ik het stel rechtsboven wel een klein beetje kinderachtig. Mijn persoonlijke favoriet zijn de hipsters rechtsonder. Ze zijn niet te saai, maar ook weer niet te druk.


Strings
Het printje op de voorste string linksboven heb ik wel eens op een gordijn gezien. De andere strings vind ik wel erg leuk, de zwarte string met witte stippen en een roze strik vind ik erg origineel.


Spannende setjes
Als je bij je vriendje slaapt, wil je er natuurlijk wel verleidelijk uitzien. Ik denk dat die missie met deze spannende setjes wel zal lukken.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij de H&M.