Niemand gelooft waarschijnlijk nog in de Kerstman maar toch sloven we ons ieder jaar weer voor hem uit. Een mooi versierde kerstboom, cadeautjes en een nieuwe kleding. Vila heeft speciaal voor de meiden die nog mooie kleding zoeken een collectie voor kerst 2010 ontworpen.


De dierenprint is erg populair voor deze kerst, maar kant en glitters zijn natuurlijk ook erg feestelijk. Het eerste jurkje uit de kerstcollectie van Vila met de dierenprint is niet helemaal mijn ding. De tweede jurk vind ik wel erg gaaf. Het glitterjurkje bestaat uit een heleboel pailletten en maakt waarschijnlijk aardig wat geluid wanneer je ermee beweegt.


Dit jurkje uit de Vila collectie voor kerst 2010 bewijst nog maar eens dat zwart en wit een top combinatie zijn. Wanneer je niet van jurkjes houdt, kun je ook goed een kort broekje dragen. In combinatie met een blazer is je outfit helemaal af. Deze nonchalante, lange broek geef je glamour door deze te combineren met een sexy zwart hemdje.


Zwart is eigenlijk altijd goed, al vinden sommige mensen het een beetje somber. Het shirtje met de gepofte mouwtjes vind ik alles behalve somber. Een jumpsuit is natuurlijk ontzettend makkelijk omdat je outfit eigenlijk meteen af is. De zwart-witte jumpsuit is één van mijn favoriete items uit de collectie van Vila voor kerst 2010. Leer is stoer en kant is schattig, toch is het absoluut een goede combinatie.


Deze lange wollen jurk straalt misschien geen glamour uit, maar koud zul je het er absoluut niet in hebben. Het glimmende, rode jurkje vind ik eerlijk gezegd helemaal niets. Al weet ik niet zo goed of dat aan de kleur ligt of aan de onderkant van het jurkje. Het laatste jurkje vind ik dan wel weer erg feestelijk!

Na het zien van deze kerstcollectie ga ik de Vila binnenkort maar weer eens een bezoekje brengen!