Natuurlijk heeft de H&M een collectie ontworpen voor de aankomende feestdagen. De H&M collectie voor de kerst van 2010 bestaat uit veel verschillende items, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.


Voor de meiden die hun benen graag willen laten zien, zijn er een aantal korte jurkjes. Je kunt ze natuurlijk met blote benen dragen, maar met deze temperatuur kun je ze beter combineren met een huidskleurige of zwarte panty. Eerlijk gezegd vind ik alle drie de jurkjes niet helemaal geweldig, maar ze zijn wel lekker feestelijk.


Jammer genoeg staan die lange jurken vaak niet zo mooi bij mij, want de rode jurk uit de H&M collectie voor kerst 2010 vind ik wel erg mooi. Strapless jurken geven een beetje een chique uitstraling, mits de bovenkant van de jurk goed aansluit. Bij een strapless jurk kun je het beste een strapless bh en mooie ketting dragen.


Met dit weer zijn laarzen natuurlijk een stuk warmer dan open hakken. Maar ik vind deze laarzen totaal niet mooi en zou het eerlijk gezegd ook niet combineren met een feestjurk. De rode hakken zijn absoluut mijn favoriete schoenen uit de kerstcollectie van H&M. Al zou je de zwarte pumps ook wel terug kunnen vinden in mijn kast. 


Bij een feestje hoort natuurlijk ook feestelijk ondergoed, is wat de H&M gedacht moet hebben. Vandaar dat ze deze items aan de kerstcollectie hebben toegevoegd. Je kunt het gemakkelijk onder je kleding dragen. Maar wanneer je het combineert met een chic jasje kan het ook heel glamorous staan.


Het lichte jurkje met kant aan de bovenkant zou naar mijn mening in een andere kleur een stuk leuker geweest zijn. De lange zwarte rok doet mij een beetje aan de middeleeuwen denken. De kerstcollectie van H&M bevat nog een strapless jurkje, ditmaal een goud jurkje met een zwart motiefje. De rode jurk vind ik stiekem meer iets voor de zwangerschapsafdeling.


De meeste jurkjes uit de H&M collectie voor kerst 2010 zijn nogal koud, daarom zijn er een aantal jasjes om je warm te houden. Het eerste jasje is vrij kort maar heeft wel een feestelijke print. Zo’n rode blazer zoek ik al een tijdje, dus ik hoop dat deze ooit in mijn kast zal hangen.


Je kerstoutfit kun je nog feestelijker maken met een mooi versierde haarband. De lichte haarband kun je daarnaast ook goed combineren met het zalmkleurige tasje. Waarschijnlijk staat de ketting heel mooi bij een strapless jurk en de oorbellen geven het geheel net dat beetje glamour.

De jurkjes uit de H&M collectie voor kerst 2010 vind ik een beetje tegenvallen. Maar de schoenen en jasjes vind ik wel erg mooi. Wat vind jij van de H&M kerstcollectie?