Met de kerstdagen willen we er graag modieus maar chic uitzien en besteden we meer aandacht aan onze kleding, haar en make-up. Veel winkels spelen daar op in en ontwerpen een speciale kerstcollectie. Hieronder lees je over de River Island collectie van kerst 2010.


Wanneer we een kerstjurkje hebben, willen we daar natuurlijk ook nieuwe hakken bij. Bij de River Island kerstcollectie is er keuze genoeg. Eerlijk gezegd snap ik niet zo goed waarom de onderkant van de middelste hak zo vreemd is. Maar aan de andere kant denk ik dat je niet snel uitglijdt wanneer het glad is.


Deze schoenen vind ik allemaal helemaal niets. In de winter lijkt het mij niet handig om met een schoen met een open teen te lopen. Waarschijnlijk zijn je tenen bevroren tegen de tijd dat je weer binnen bent. Dat bont en die dierenprints zijn ook niet helemaal mijn ding.


Dierenprints zijn populair deze winter, zo zien we hierboven nog twee paar hakken met deze print. Mijn favoriete schoenen uit de kerstcollectie van River Island zijn toch wel de groene hakken en de paarse hakken met grijs en zwart.


Het paarse jurkje wat je hier boven ziet, vind ik wel oké. Maar ik denk dat ik de riem er wel af zou halen. Het witte jurkje lijkt me eerlijk gezegd een beetje lastig te dragen met al die versiersels. Bij de jurkjes van de River Island kerstcollectie komen we ook weer die dierenprint tegen.


Als je liever geen jurkje draagt, kun je kiezen voor één van de broeken. De eerste broek begint boven met wijde pijpen en wordt steeds strakker. Het leukste aan deze broek vind ik de zwarte strik die je boven aan ziet. Wanneer je graag opvalt is de rode spijkerbroek of de blauwe broek met pailletten ideaal voor jou.


De geel gebloemde jurk vind ik erg leuk, al vraag ik me af of je er niet zwanger in zult lijken. Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de jurkjes met één mouw, maar deze vind ik wel erg leuk. Deze is alleen een beetje te licht. De lange jurk vind ik heel erg gaaf, helaas staat zoiets mij niet zo mooi.


De River Island collectie voor kerst  bevat een aantal versierde haarbanden. Daarnaast vind je er ook een paar funky hoedjes en mooie kettingen. Als je het goed combineert met je schoenen en jurkje kan zoiets als een ketting, haarband of hoedje je outfit helemaal afmaken.


Het grijze broekje met de zwarte hartjes is een erg hoog model, wat ik stiekem een beetje jammer vind. De rode rok vind ik wel heel gaaf en de zwarte rok is voor de kerstdagen ook erg leuk.


Persoonlijk vind ik dat het eerste shirtje zowaar in de kast van mijn oma zou kunnen hangen. Het hemdje met de pailletten en de andere glitters is ook niet helemaal mijn ding, waarschijnlijk zou ik me dan net een kerstboom voelen. De groene blouse vind ik wel heel stijlvol en mooi.


Met deze zwarte items kun je de kerstdagen voor jezelf en voor je vriend toch nog een beetje spannend maken. Waarschijnlijk weet je vriend niet wat hem overkomt als je alleen gekleed in één van deze dingen op kerstavond in bed op hem wacht.


Zwart zie je veel terug in de kerstcollectie van River Island, maar daarnaast kun je ook kiezen voor de blauwe jurk. Eerlijk gezegd vind ik alle drie de jurkjes erg leuk!


Volgens mij is het onmogelijk om met de zwarte muts met bolletjes op je hoofd ooit nog koude oren te hebben. De bontsjaal is waarschijnlijk heel warm, maar vind ik echt vreselijk. De twee tassen zijn eigenlijk niet zo bijzonder en het hoedje met de rode strik zou ik best willen hebben.


Het zwarte jasje uit de kerstcollectie van River Island is absoluut mijn ding. Het tweede zwarte jasje is echt een kerstjasje dus dat is goed gelukt. De bloemenblazer vind ik een beetje teveel van het goede.

Ga jij door weer en wind om je favoriete items uit de River Island  collectie voor kerst 2010 te scoren of vind je het helemaal niets?