Onze wens om er met kerst vrouwelijk en chic uit te zien, heeft Vero Moda goed begrepen en verwerkt in een collectie voor kerst 2010 die bestaat uit allerlei jurkjes. Zwart is één van de toverwoorden van de kerstcollectie, maar af en toe komt er ook een andere kleur voorbij.


Vero Moda heeft de kerstcollectie een romantische invloed gegeven met kant. Het komt terug in een aantal jurkjes, af en toe heel subtiel verwerkt in de mouwen. Maar er is ook een jurkje wat bijna helemaal bestaat uit kant. Romantisch, maar daarnaast ook erg sexy omdat je er gewoon doorheen kunt kijken.


Ik houd erg van zwart, maar af en toe moet je eens iets anders proberen. Het blauwe jurkje is daar absoluut geschikt voor, het is lekker feestelijk en vrolijk. De tweede jurk vind ik eigenlijk een beetje op een te grote zak lijken. De bovenkant vind ik nog wel schattig, maar in de rest van het jurkje zit bijna geen model.


De broek uit de kerstcollectie van Vero Moda vind ik mooi strak en het topje maakt het geheel lekker feestelijk. Het hoedje vind ik eerlijk gezegd helemaal niets. De rok met het glittertopje is een top combinatie, lekker chic en feestelijk. De handschoentjes maken het geheel een stukje speelser.

De Vero Moda collectie van kerst 2010 zorgt ervoor dat je je heerlijk vrouwelijk zult voelen tijdens de kerstdagen. Ik vind de collectie erg goed gelukt, jij ook?