Speciaal voor de komende feestdagen heeft Zara een collectie ontworpen. Deze kerstcollectie bestaat voornamelijk uit vrouwelijke jurkjes, maar je kunt er ook je mannelijke kant mee laten zien. Er zitten namelijk ook een paar mannelijke jasjes voor vrouwen in de collectie.


We zien veel leer terug in de Zara collectie voor kerst 2010, zoals hierboven bijvoorbeeld in de grote, zwarte leren strik bij het middelste meisje. Maar een lerenjack is ook nog helemaal hip en maakt een chic jurkje een stuk nonchalanter. Het rode jurkje is niet helemaal mijn ding, al vind ik de kleur wel erg gaaf.


Deze jurkjes zijn absoluut geschikt voor de kerstdagen en natuurlijk ook helemaal goed voor oud & nieuw. Het eerste en het laatste jurkje zijn niets voor mij, maar in de middelste drie jurkjes zou je mij zomaar kunnen zien deze kerst.


Aan de meiden die niet van jurkjes houden, heeft Zara ook gedacht. De Zara collectie voor kerst bevat namelijk ook een aantal leggings en een broekje. Al hoewel ik heel erg van jurkjes hou, zie ik mezelf ook wel in zo’n mooie legging met blazer aan het kerstdiner zitten. Vooral de laatste twee vind ik erg leuk, netjes maar niet te netjes.

Ik geloof dat de kerstcollectie van Zara één van mijn favoriete kerstcollecties van 2010 is. Ben je het daarmee eens?