De kerstdagen komen er weer aan en met de H&M Home collectie voor kerst 2010 is het heel gemakkelijk je huis helemaal in de kerstsfeer te brengen. De H&M kerstcollectie bestaat uit drie thema’s: Nostalgie, Feeststemming en Romantiek.


Door de kleur rood die je veel terug ziet in het thema nostalgie denk je meteen aan de klassieke kerstsfeer. De producten die je hierboven ziet, horen bij het thema nostalgie en zijn speciaal voor in de keuken. Het past goed bij elkaar en vrolijkt de boel een beetje op.


Bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstboom die je helemaal naar je eigen smaak kunt versieren. De H&M Home kerstcollectie bevat daarom een heleboel leuke hangers voor in de boom. Dat is weer eens iets anders dan de klassieke kerstballen.


Rood vind je ook weer veel terug in de versiering voor de kerstboom. Zo zijn er rode kerstbomen, rode ballen met daarin de Kerstman en rode sterren. Als je jouw liefde wilt uiten aan bijvoorbeeld je partner, kun je de hele boom natuurlijk ook vol hangen met hartjes. Voor het echte kerstgevoel kun je hem dan combineren met de rendieren.


Deze kussens uit de H&M Home collectie voor kerst 2010 staan heel mooi op je bed of op de bank. Daarnaast zullen de plaids ervoor zorgen dat je het absoluut niet koud kunt hebben tijdens de kerstdagen.


Bij een driegangen kerstdiner hoort natuurlijk wel een mooi gedekte tafel. Deze servetringen en lopers voor op de tafel maken dat een stuk gemakkelijker. De grijze of zwarte loper in combinatie met de servetringen zorgt ervoor dat je tafel een chique uitstraling krijgt.


Kaarsjes zorgen voor gezelligheid in deze donkere dagen daarom bevat de kerstcollectie van H&M Home ook een aantal waxinelichthoudertjes. Daarnaast kun je de rode mandjes van stof gebruiken om het bestek in te stoppen. Het paarse tafelkleed vind ik erg mooi, omdat er een lichte glans in zit.


De cadeautjes staan heel erg leuk onder de kerstboom, maar je kunt ze natuurlijk ook bij elkaar in een zak of mandje doen. Daarnaast kun je ze ook in de sokken doen en die ergens ophangen.

Ik ga waarschijnlijk wel een aantal van deze dingen kopen om mijn kamer een beetje in de kerstsfeer te krijgen! Wat zijn jouw favoriete items uit de H&M Home kerstcollectie 2010?

Sinds kort kun je de H&M Home collectie kopen in de nieuwe H&M op de Dam in Amsterdam.