Het is weer winter en daarom kunnen de winterkleding weer uit de kast. Mocht je nog geen leuke kleren hebben, kijk dan hieronder even of er in de wintercollectie van de Primark iets voor jou bij zit.

In de collectie van Primark voor winter 2010 zien we veel dierlijke invloeden terug. Zo is er veel bont, maar dierenprintjes zijn ook erg populair.

Persoonlijk vind ik de lange jurk helemaal niets, naar mijn mening is deze te lang, te groot en te wijd. De gele trui is ook niet helemaal mijn ding. Het rode jasje heeft een beetje een motiefje wat je vaak terug ziet op een gordijn. De zwarte blouse onder het jasje vind ik wel erg leuk. Het korte grijze jurkje zou je wel terug kunnen vinden in mijn kast.

Natuurlijk bevat de collectie van de Primark ook een heleboel winterjassen. Deze eerste jas vind ik echt helemaal super, die verdient zeker een plekje in mijn kledingkast. Bont is gewoon niet helemaal mijn ding, vandaar dat je mij ook nooit zult zien in het tweede jasje. Het laatste jasje vind ik wel leuk, maar in de winter heb ik toch liever een langere jas.

Al vind ik de kleur van de eerste jas wel iets te licht, zonder die bontkraag zou ik hem een stuk leuker vinden. Ik heb altijd gezegd dat ik een cape niets vond, maar deze vind ik toch wel erg leuk. Waarschijnlijk komt dat door al die knopen die erop zitten. De bruine bontjas zul je in mijn kast niet snel terug zien.

De playsuit met bloemen vind ik echt heel erg leuk, al vind ik het toch iets meer voor de zomer. Het lila jurkje met de bovenkant van kant vind ik super, helemaal goed voor kerst of oud en nieuw. De meiden die liever zwart dragen tijdens de feestdagen, kunnen ook bij de collectie van Primark voor winter 2010 terecht. Er zijn namelijk ook twee zwarte feestjurkjes.

Als je de bodywarmer van nepbont weg denkt, zou je verder alle items in mijn kledingkast kunnen vinden. Deze laatste drie outfitjes zijn echt helemaal mijn ding. Wol vind ik echt heel erg leuk en het is lekker warm in de winter. Dit zijn absoluut mijn favoriete items uit de wintercollectie van Primark.

Winterjassen, daar kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben. Hierboven daarom nog drie super leuke exemplaren. De eerste twee jassen zou ik absoluut graag willen hebben. Het eerste paar schoenen vind ik ook helemaal super. Die laatste sjaal ziet er echt heel lekker warm uit, dus die kan iedereen wel gebruiken in de koude winter.

Nu er een tweede Primark geopend is in Nederland, namelijk in Hoofddorp, is de kans groter dat jij jouw favoriete items uit de collectie van Primark voor winter 2010 kunt scoren!