Only One is het nieuwe zusje van Only en speciaal voor meiden die lekker eigenwijs zijn. Hierbij de Only One collectie winter 2010.

Je kunt wel zien dat de Only One collectie voor winter 2010 gemaakt is voor eigenwijze meiden. Dit zie je terug in de foto’s maar ook in de kleding. De kat is het boegbeeld van Only One en zullen we terug gaan zien in alle collecties.


De kleur roze wordt veel gebruikt in de collectie. Zo is de kleur heel subtiel verwerkt in een trui of een dun riempje. Maar als we kijken naar de roze jas, zien we dat het ook minder subtiel kan. Roze is niet helemaal mijn ding, dus die roze winterjas zul je bij mij niet terug zien.


Het boegbeeld van Only One komt ook vaak voor in winter 2010 collectie. Zo is er een streepjestrui met de kat erop, gemaakt met pailletten. Daarnaast is er ook nog een T-shirt met het diertje. Als je een feestje hebt, kun je de kattenoortjes misschien gebruiken om je outfit iets ondeugender te maken.


Door de strikjes en de hartjes die in de kleding verwerkt zijn, krijgt de wintercollectie iets schattigs. De maillot met hartjes vind ik erg lief, zoiets hebben kleine meisjes ook wel eens aan. Het hoedje en de snor zorgen voor een speelse sfeer.


Daarnaast bevat de Only One collectie voor winter 2010 ook lange en korte broeken. Vooral de lange, groene broek zou ik erg graag willen hebben. Het korte broekje vind ik ook erg leuk, maar lijkt me best wel koud in de winter. De broek met het lage kruis is niet helemaal mijn ding, al kan ik niet zo goed zeggen waarom niet.


Verder bestaat de nieuwe wintercollectie uit jurkjes en rokjes. Ze zijn niet heel warm, maar wel erg leuk. Naar mijn idee lijkt het alsof er allemaal gaatjes in dat ene rokje zitten, maar dat lijkt me wel een beetje koud in de winter. Waarschijnlijk zit er nog wel iets onder. Het geruite jurkje vind ik erg leuk.


Persoonlijk vind ik deze Only One collectie winter 2010 absoluut een feestje om naar te kijken!