Dolcis komt met nieuwe schoenen voor de winter van 2010. Er zijn veel laarzen te vinden in de nieuwe collectie van Dolcis. De laarzen zijn voornamelijk somber gekleurd, zwart, grijs, bruin maar met af en toe een kleurrijke uitschieter.


We zien een aantal keer bont terug in de Dolcis schoenencollectie. Heel onopvallend aan de binnenkant verwerkt maar soms ook zeer opvallend aan de buitenkant. Eerlijk gezegd is het niet helemaal mijn ding. Maar waarschijnlijk is het wel lekker warm.


De hakken en de ballerina’s zijn altijd handig wanneer je een chic feestje hebt. Sommige zijn versierd met bijvoorbeeld een kettinkje of een grote bloem en andere zijn gewoon heel simpel. De lichtbruine enkellaarsjes met sleehak zijn mijn favoriet.


Korte laarsjes zien we deze winter ook weer terug bij Dolcis. De blauwe laarsjes vind ik erg leuk, maar die zijn lastig te combineren. Het model van de beige laarsjes vind ik leuk, maar persoonlijk vind ik ze te licht voor de winter. De grijze laarzen vind ik erg gaaf, maar de zilveren laarzen vind ik dan weer helemaal niets.

Er zijn een aantal leuke schoenen in de collectie van Dolcis voor winter 2010. Als ik het geld had, zou ik er zeker een paar gekocht hebben. Klik hier om naar de Dolcis shop te gaan.