Na lang wachten was het vandaag dan eindelijk zover, de tweede Primark is geopend! De tweede Primark winkel staat in Hoofddorp en is een stuk groter dan het filiaal in Rotterdam.

Het Hoofddorpse winkelcentrum Markthof zal vanmorgen om 11 uur waarschijnlijk helemaal volgestroomd zijn met meiden die voor weinig een leuke outfit willen scoren. Vanaf vandaag vind je in dat winkelcentrum namelijk de splinternieuwe Primark winkel.

Eerlijk gezegd hoop ik wel dat er in de nieuwe Primark meer paskamers zijn en dat het minder rommelig is dan in de Primark in Rotterdam. Daarnaast zou het ook fijn zijn als er een verbod op kinderwagens komt, want die zijn zo irritant en onhandig.

Ga jij de nieuwe Primark in Hoofddorp binnenkort een bezoekje brengen of heb je er eigenlijk niet zo veel mee? Stiekem ben ik wel benieuwd naar deze Primark dus ik ga hem binnenkort absoluut een bezoekje brengen.