Eerder schreven we al over de komst van de H&M Flagshipstore en gisteravond was het dan eindelijk zover. Op een feestelijke wijze werd de grootste H&M winkel van Nederland geopend.

De H&M winkel op de Dam in Amsterdam werd geopend met een grote lichtshow die op het gebouw werd geprojecteerd. De lichtshow begon met een enorme strik die langzaam geopend werd. Na de lichtshow werden de genodigden over de rode loper naar binnen geleid. Natuurlijk waren er ook de nodige bekende Nederlanders aanwezig. Zo waren Lieke van Lexmond, Victoria Koblenko en Georgina Verbaan speciaal gehuld in Lanvin for H&M creaties.

De nieuwe H&M winkel op de Dam heeft maar liefst zes verdiepingen, dus daar kunnen we ons wel een tijdje vermaken. Het is de eerste winkel in Nederland waar de H&M Home collectie te koop is. Je kunt er een magneetje pakken met de afbeelding van het product dat je wilt hebben. Die lever je dan in bij de kassa en dan krijg je de producten. Daardoor hoef je niet de producten niet de hele winkel door te sjouwen.

Vanaf donderdag 25 november is de grootste H&M winkel van Nederland open voor publiek dus dan kunnen we flink onze slag slaan!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=2W6Eabefezg&fm=35[/pro-player]