Voor winter 2010 komt Diesel weer met een aantal spijkerbroeken. Het zijn voornamelijk strakke broeken, maar ook wijde pijpen komen aan bod. Hieronder zal ik jullie een aantal broeken laten zien.

We zien in de Diesel collectie voor deze winter ontzettend veel versieringen op de spijkerbroeken. Zo zien we broeken met pailletten, kettinkjes en tekst op de pijpen. Persoonlijk heb ik liever een broek zonder al te veel versierseltjes, maar smaken verschillen.


Dit winterseizoen komen we een aantal hele donkere broeken tegen. Zo is er bijvoorbeeld de Zivy 8S9, deze spijkerbroek is heel erg donker van kleur en is aan de zijkanten versierd met pailletten. Onderaan zit een ritsje, waarmee je hem een stukje open kunt doen. Daarnaast is ook de Livy 8AA erg donker. Dit is een strakke broek, zonder versieringen.


De Diesel spijkerbroeken vallen op door allerlei versieringen. Sommige broeken zijn versierd met kettinkjes en daar is de Zivy 18P er één van. Deze broek is beige en heeft op de voor en achterzakken een aantal kettinkjes. Het is erg subtiel in de broek verwerkt. Bij de Matic 8SV is het iets minder subtiel gedaan, daar is de achterzak eigenlijk gewoon helemaal gemaakt van kettinkjes. Volgens mij prikken die kettinkjes best wel, dus echt comfortabel lijkt me deze broek niet.


Er zijn ook broeken waarbij een vierkant zakje boven de voorste zak zit. De Ronhar 8XT heeft ook zo’n zakje in een zak. Verder is het een vrij simpele spijkerbroek, donker met een lichte wassing. Nog een broek die zo’n zakje heeft is de Matic T8X. Deze broek is afgewerkt met kettinkjes aan de zijkant.

Als ik genoeg geld zou hebben, zouden de Livy 8AA en de Zivy 18P zeker in mijn kast liggen. Welke broek zien we terug in jouw kast?