Je hebt een vriend, maar hij blijkt toch niet het echte perfecte vriendje te zijn. Maar wat zijn nou redenen waarom het beter is als het uit gaat tussen jullie? 

Vreemdgaan
Zijn reputatie liegt er niet om als ladiesman. Je twijfelt daarom ook of hij wel trouw is aan jou. Dumpen die hap! Dat scheelt je echt zoveel ellende en verdriet.

Extra vrije tijd
Je moest vaak rekening met hem houden. Uitgaan deed je eigenlijk vaker met hem en bijna niet zonder hem. Nu dat hij niet meer in je leven is, heb je zoveel meer tijd voor leuke dingen! Ga vaker langs vriendinnen of lekker naar de kapper. Uitgaan kan nu ook weer en wie weet sla je dan wel een lekkere hunk aan de haak.

Een lekker groot bed
Met je vriendje slapen is natuurlijk wel fijn, maar nu hoef je niet je bed meer te delen! Zeg nou zelf, het is toch heerlijk om al die ruimte te hebben?

Hij had geen tijd meer voor je
Jij had altijd wel zin om leuke dingen te doen samen, maar hij had er nooit tijd voor en ging liever met zijn vrienden uit. Dit heeft ook geen zin. Als hij niets met je wilt doen, is het einde zeker in zicht.

Slechte seks
Hij was in bijna elk opzicht perfect, behalve op seksgebied. Wat jammer is want seks is heel belangrijk in een relatie. Let maar op als het uit is, er zijn genoeg mannen die wel voor goede seks kunnen zorgen.