In deze tijd van het jaar regent het extra veel in ons koude kikkerlandje. Toch wil je er het liefst wel stijlvol uitzien. Daarom heb ik een aantal leuke regenlaarzen en paraplu’s uitgezocht.

De meeste regenlaarzen zijn erg simpel, maar deze laarzen hebben een leuke zwart-witte print. Persoonlijk vind ik die met de stippen heel erg leuk. In de winter zijn regenlaarzen handig, maar in de zomer kun je ze bijvoorbeeld op modderige festivals dragen.


Als je meer van kleur houdt, zijn bovenstaande laarzen misschien iets voor jou. Ik  vind de zwart met bruine regenlaarzen meer op gewone laarzen lijken dan op regenlaarzen. Die met de bloemen vind ik wel schattig.


Sinds Kate Moss met de Hunter regenlaarzen gezien is, zijn ze nog populairder. Hieronder zien jullie een paars exemplaar tot aan de knie. Maar wie die te lang vindt en van fel houdt, kan natuurlijk ook voor de korte gele regenlaarzen kiezen.


Zwarte regenlaarzen zullen niet snel vies worden, dus dat is wel heel handig.  Zo heb je ze met een stoffen bovenkant  of met bloemen en allerlei figuurtjes. Persoonlijk vind ik de regenlaars met de veter helemaal niets.


Omdat je liever alles droog houdt dan alleen je voeten, heb ik ook een aantal paraplu’s opgezocht. Mijn favoriet is toch wel de zwarte paraplu met witte stippen. Die passen goed bij de zwarte laarzen met witte stippen. De delfts blauwe vind ik ook wel erg origineel.


De rode paraplu en de paraplu met stippen vind ik beide ook erg leuk. Helaas zijn de paraplu’s niet makkelijk mee te nemen.


De rode paraplu is een speciale stormparaplu, eerlijk gezegd heb ik er nog nooit één geprobeerd dus ik heb geen idee of deze beter werkt dan een normale paraplu. De donkerblauwe paraplu vind ik een beetje saai en donker, maar dat past wel bij regen.


Ik houd niet van regen, maar met deze regenlaarzen en paraplu’s wordt het toch een klein beetje leuker.