Dat jongens soms het bloed onder onze nagels vandaan halen is een feit. Ze zijn af en toe lomp en houden soms helemaal geen rekening met onze gevoelens. Maar toch kunnen we niet zonder ze. Ik heb een aantal redenen voor je waarom je blij kunnen zijn met jongens.

Jongens zijn sterk
De boodschappen tillen, of een potje openmaken. Jongens kunnen dingen voor ons doen die wij soms (bijna) niet kunnen doen.

Jongens geven ons zelfvertrouwen
Jongens hebben vaak zin in seks en jouw vriend heeft natuurlijk bijna altijd zin in seks met jou. Dat is toch een onwijze boost voor je zelfvertrouwen?

Jongens zijn snel gelukkig
Zet een jongen in een winkel met bijvoorbeeld spelcomputers en hij is zo blij als een kind. Of verwen hem met een lekkere massage of een knuffel.

Jongens houden van stoeien
Soms hebben we wel eens zin om lekker te vechten of te stoeien met iemand. Je vriend is een heel geschikt persoon om dit mee te doen. Hij zal zeker geen kans voorbij laten gaan om niet met je te stoeien.

Jongens laten ons lachen
Jongens hebben ook een goed gevoel voor humor. Ze zullen ons dan ook altijd aan het lachen proberen te maken zodra we in een dipje zitten.