Als je van spannende meidenboeken houdt, is het boek Vals waarschijnlijk helemaal jouw ding. Het verhaal draait om vier vriendinnen die in een afgelegen vakantiehuisje logeren, waar een aantal vreemde dingen gebeuren.

Het boek Vals gaat over Pippa, Feline, Maud en Abby. Ze kennen elkaar van school en zijn al heel lang vriendinnen. In de kerstvakantie gaan ze met zijn viertjes naar een huisje in de Ardennen. Door de enorme sneeuwval sneeuwen ze in. Ze hebben geen elektriciteit en hun mobieltjes hebben geen bereik, daardoor is het niet mogelijk contact te hebben met de buitenwereld. De meiden vinden het wel grappig. Maar wanneer één van de meiden verdwijnt, kunnen ze er al minder om lachen. Als er dan nog één verdwijnt en ze bloedsporen in de sneeuw vinden, is de lol er helemaal vanaf. Wie zit hier achter?

Persoonlijk ben ik zeer benieuwd hoe het verhaal afloopt.

Vals is geschreven door Mel Wallis de Vries en verkrijgbaar voor 13,50 euro.