Wanneer je met een rood en bezweet hoofd in de sportschool bezig bent, wil je wel een beetje leuke kleding aan hebben. Dat compenseert het rode, bezwete hoofd een beetje. Daarom heb ik speciaal voor de sportievelingen leuke sportkleding opgezocht.

De shirtjes en hemdjes hierboven zijn over het algemeen goedkoper dan de shirtjes en hemdjes hieronder. Persoonlijk vind ik de kleurtjes erg leuk. Het korte hemdje zou ik niet snel aantrekken.

De broeken zijn vaak zwart of grijs, maar af en toe zit er een leuk kleurtje bij. De onderste broeken zijn merkbroeken, iets duurder dan de bovenste maar dat merk je waarschijnlijk ook wel aan de kwaliteit.

Wanneer je budget geen dure schoenen toelaat, kun je goedkopere schoenen kiezen zoals die hierboven. De schoenen hieronder zijn wel steviger en daardoor beter voor je rug en kuiten.

Ik hoop dat er iets van leuke sportkleding voor jou tussen zit! De goedkopere kleding is verkrijgbaar bij de H&M en de duurdere sportkleding is verkrijgbaar bij de grote sportwinkels.