River Island komt met een nieuwe collectie voor winter 2010. De collectie is erg vrouwelijk en bevat een heleboel jurkjes. Er zijn wel een aantal artikelen die ik graag een plekje in mijn kast zou geven.


Groen zien we in de River Island collectie van winter 2010 vaak terug, zo zijn er een aantal lange jassen in deze kleur. Ik vind deze kleur erg handig omdat je het met bijna iedere kleur kunt combineren. De eerste jas vind ik echt super, maar de broek waarmee het gecombineerd is vind ik totaal niets. Bij de laatste winterjas krijg ik een beetje een Leger des Heils gevoel.


Verder is er veel kant gebruikt waardoor sommige items een romantische stijl krijgen. Het jurkje vind ik niets, het zit niet mooi en is te licht voor de winter. Als je de tweede look combineert met een mooie, zwarte broek zou het al een stuk beter zijn. De blouse met kant vind ik wel erg mooi, alleen een beetje jammer dat deze zo licht is.


De lange rok en de bontjas uit de River Island collectie winter 2010 zul je in mijn kast niet snel terugvinden. De camel trenchcoat daarentegen vind ik wel erg leuk. Het leren jasje is helemaal mijn ding, maar de bontkraag had er van mij niet op gehoeven.


Waarom de wintercollectie een superdunne, transparante jurk bevat, is mij nog niet geheel duidelijk. Volgens mij bevries je als je het draagt. De legging vind ik wel super. Het jurkje met de blauwe veren doet me een klein beetje aan Pino denken. Deze keer zien we de kleur groen terug in een leuk, maar apart jurkje.


Het jasje met de lange punten zou ik graag een plekje geven in mijn kast. Wat een leuke kleurtjes en motiefje. Lange broeken zijn schaars in de nieuwe River Island wintercollectie. De lichte spijkerbroek vind ik leuk, al zou ik hem nog leuker gevonden hebben als hij overal een beetje kapot was geweest.


De kledingstukken van het bovenstaande plaatje zijn absoluut mijn favoriete items uit de River Island collectie winter 2010. Ik ben gek op jurkjes en de blauwe kleur vind ik super. Het blauwe jurkje kun je naar een chic feestje dragen, maar met een sportief jasje of leuke blazer ook gewoon naar school. Zonder het bont giletje is dit echt een outfit voor mij. De grijze outfit vind ik erg schattig.


Persoonlijk ben ik geen fan van deze zwarte jurk. Volgens mij kan het alleen mooi staan als je echt heel slank bent, zodat er geen enkel zwembandje te zien kan zijn. Het rode jasje vind ik wel leuk, maar is hier naar mijn mening totaal verkeerd gecombineerd. De cape vind ik drie keer niks, maar het broekje vind ik wel leuk.

Er zijn items die ik super vind, maar ook items die ik nooit aan zou trekken. Wat vind jij van de River Island collectie winter 2010?