Begin september konden meiden in andere landen al genieten van de ZARA online shop. Maar vandaag is het voor ons ook eindelijk zover! De ZARA online shop zendt vanaf nu ook naar Nederland!

Vanaf vandaag kunnen we dus heerlijk vanuit onze warme stoel winkelen bij de ZARA online shop. Niet meer door die kou heen, niet meer in de rij staan voor het passen of bij de kassa, heerlijk! Helaas is de kans wel groot dat alles nu heel snel uitverkocht is.

Bij het winkelen in de online ZARA shop kun je kiezen voor drie verschillende verzendmethodes. Bij de eerste verzenden ze het naar de winkel en betaal je geen verzendkosten.

Maar je kunt het ook gewoon naar je huis laten verzenden, je hebt je bestelling dan binnen 3 tot 5 werkdagen binnen en betaald €3,95 verzendkosten.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de spoedverzending, voor als je bijvoorbeeld een feestje hebt. Je hebt het dan binnen 1 a 2 dagen binnen en daarvoor betaal je €9,95.

Kleding routeneren is gratis en je kunt het binnen 30 dagen ook nog ruilen in de ZARA winkels. Ik ga zo snel mogelijk een kijkje nemen en al mijn favoriete items online bestellen!