De celebrities houden wel van een verkleedpartijtje. Ieder jaar trekken zij met Halloween hun spectaculairste verkleedkleding uit de kast en maken ze er een dolle party van. Hieronder een aantal Halloween outfits van de celebrities.


De Engelse actrice, zangeres en presentatrice Denise van Outen heeft gekozen voor een cheerleader outfit inclusief pompons. Ashanti wilde haar wilde kant laten zien en ging verkleed als stoeipoes. Kim Kardashian is verkleed als sprookjesfiguur Roodkapje.


Streepjes zijn het toverwoord van de outfit van Audrina Patridge. Persoonlijk vind ik dit niet iets voor Halloween. Actrice Anne Hathaway is ook fan van de panterprint, om het af te maken draagt ze een masker. De outfit van styliste Rachel Zoe vind ik een beetje tegenvallen. Ik had van haar toch meer verwacht dan dit.


Natuurlijk is de Halloween outfit van de excentrieke zangeres  Lady Gaga een beetje over de top. Maar het is voor iedereen wel meteen duidelijk dat ze Cruella de Vil voor moet stellen.


Actrice Tori Spelling wil haar mooiste kant laten zien en heeft daarom gekozen voor pauwenveren. Veren zijn populair want actrice Liv Tyler kiest er ook voor. Zangeres Katy Perry gaat als nerd, inclusief beugel en bril.


De Halloween outfit van supermodel Heidi Klum lijkt ieder jaar spectaculairder te worden. Ze is al eens gespot als sexy kat en als vogel, maar zoals je ziet ook als Kali, een Hindoe God. Deze keer ging ze als een soort robot en ik moet zeggen dat ik haar bijna niet had herkend.


De Halloween outfit van Lauren Conrad vind ik persoonlijk niet zo heel spectaculair. Sacha Baron Cohen, beter bekend als Bruno, is heel origineel verkleed als stier. Zangeres Pink houdt er wel van de clown uit te hangen.

Sommige Halloween outfits vind ik erg bijzonder en knap bedacht. Maar sommige vind ik niet heel bijzonder.

Foto’s van Styleite, Latimes