Vanavond zie je in de laatste aflevering van Grenzeloos Verliefd hoe het nu met alle stellen uit dit seizoen gaat. Zouden de stellen het samen overleefd hebben of is hun relatie op de klippen gelopen?


In de eerste aflevering van Grenzeloos Verliefd van dit seizoen was te zien hoe Daisy bij Lester in Nicaragua ging wonen. Maar door het werk van Lester zagen de twee elkaar niet zo heel vaak. Daar was Daisy toen allesbehalve blij mee. Hoe gaat het nu tussen hen?


De tweede aflevering draaide om Kim die naar haar grote liefde Erick in Zambia vertrok. Samen zijn ze een tilapiakwekerij begonnen op het bedrijfsterrein van Ericks vader. Omdat ze nog niet getrouwd waren, mochten ze niet samen slapen. Zullen de twee inmiddels wel samen mogen slapen?


In aflevering drie was te zien hoe Carlijn bij haar vriend Thierry in Kameroen ging wonen. Het blijkt erg lastig te zijn een baan te vinden en dat zorgt voor een aantal financiële obstakels. Heeft de liefde overwonnen?


In de laatste aflevering van dit seizoen van Grenzeloos Verliefd werd Marcia gevolgd, die samen met haar vriend Mouloud in een dorpje in de woestijn van Marokko ging wonen. Is het Marcia gelukt om haar eigen leven te behouden en zich toch zoveel mogelijk aan de Marokkaanse cultuur aan te passen?

De antwoorden op al deze vragen zijn vanavond te zien in de laatste aflevering van Grenzeloos Verliefd op NET5 om 20:00 uur. Ik ben benieuwd!