De Desperate Housewives actrice speelt in de succesvolle serie het modepopje Gabrielle Solis, die niet alleen in een paleis van een huis woont, maar ook nog eens een kledingkast heeft waar ieder meisje van droomt. Wat ik me nu afvraag, is of Eva net zo stylish is als Gabrielle?

Volgens mij heeft EvaLongoria wel wat weg van haar personage in Desperate Housewives, want ze wordt namelijk vaak gespot in geslaagde outfits. Ook al is de beauty een klein ding, ze weet wel hoe ze moet opvallen. Eva kleedt zich vaak vrouwelijk, sexy en stijlvol, net zoals in deze outfit.

De skinny jeans die Eva aan heeft doet het eigenlijk altijd wel goed, een zelfde broek zou je kunnen kopen bij de H&M voor 39,90 euro. De blouse is van Esprit en kost 69,95 euro. Om je net als de actrice de hoogte in te werken, zijn er de killerheels van Asos voor 45 euro. De tas heeft een prijs van 36 euro en de oorbellen kosten 9,50 euro en zijn allebei te krijgen bij Accessorize.