Er is een nieuwe Zara TRF collectie voor winter 2010 in de winkels te vinden. Bij veel items vraag ik me af of het niet te koud is voor de winter. Maar in combinatie met een maillot zal dit waarschijnlijk wel mee vallen.


De Zara TRF collectie winter 2010 bevat een aantal korte broekjes. Zo is er een camel broekje met drie knopen. Daarnaast is er ook nog een zwarte van leer. Ik vind zo’n broekje van leer best wel leuk, maar het is lastig er één te vinden die echt mooi zit. Vooral de riem in het spijkershortje vind ik super.


Wanneer je in de winter altijd koude oren hebt, zijn de mutsen uit de wintercollectie van Zara TRF misschien iets voor je. Er zijn een aantal gebreide varianten, bijvoorbeeld de rode of de witte. Persoonlijk vind ik wit een beetje licht voor in de winter. De muts met bont is volgens mij echt super warm.


Het donkerblauwe jasje met de strikjes en de rode details vind ik erg leuk. Het glitter blazertje vind ik super. Vooral voor een feestje of met kerst is het toepasselijk. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat het leren jasje zo kort is. In de winter heb ik liever langere jassen. Het laatste jasje is qua lengte goed maar het is naar mijn mening te dun voor de winter.


De jurkjes uit de wintercollectie van Zara TRF zijn mijn favoriet. Vooral het hippieachtige jurkje met allerlei kleurtjes vind ik erg leuk. Het gebreide jurkje is wat minder, persoonlijk vind ik het een beetje kinderachtig. Het zwarte jurkje met de witte strik is absoluut mijn favoriet. Het laatste jurkje vind ik erg schattig.

Ik ben geen enorme fan van de Zara TRF collectie winter 2010, maar er zitten wel een aantal items tussen die ik leuk vind.