Als het aan Kelly Osbourne ligt wordt zij een bekende ontwerperster. De eens zo alternatieve Kelly werkt namelijk aan een eigen kledinglijn.

Sinds Kelly Osbourne maarliefst ongeveer 25 kilo afviel, droomt de blondine eigenlijk nog maar van 1 ding: mode! Kelly wurmt haar ranke figuurtje tegenwoordig maar al te graag in een mooi designer jurkje en het komt dan ook niet geheel als een verassing dat ze nu aan het ontwerpen geslagen is.

Hoewel er nog niet al te veel bekend is over de kledinglijn die Kelly Osbourne gaat ontwerpen, heeft ze alvast wel verklapt dat ze een samenwerking is aangegaan met een bestaand modemerk. Helaas wilt ze alleen nog niet zeggen met welk merk.

Maar dat Kelly zin heeft om aan de slag te gaan als ontwerpster, dat is in ieder geval 1 ding wat zeker is. “Zodra ik wat meer ervaring heb en weet waar ik mee bezig ben ga ik voor een eigen lijn,” aldus Kelly.

Aan inspiratie zal het haar overigens niet ontbreken. Want haar ietwat rommelige kledingkast hangt vol met creaties van luxe merken zoals Chanel en Dolce & Gabbana. Nu maar hopen dat Kelly’s eigen kledinglijn een iets lager prijskaartje krijgt!

Filmpje van Kelly Osbourne’s kledingkast

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=NkTUGVR6qiI[/pro-player]

Foto via Werdyo