Deze winter kunnen we voor de schoenen weer naar Invito. Want Invito heeft weer veel verschillende schoenen voor winter 2010. De collectie bestaat voornamelijk uit laarzen, met en zonder hak, maar er zijn ook een aantal lage schoenen te vinden.


Qua schoenen heeft Invito voor winter 2010 veel verschillende laarzen. Zo zijn er laarzen met een printje, met een veter, een rits, een gesp of gewoon met helemaal niets. Sommige laarzen zien er ouder uit, alsof ze al gedragen zijn. Korte laarzen zijn er een heleboel, maar lange laarzen vind je hier ook. Persoonlijk vind ik de laarzen met print niet erg mooi. Het model is ook net een regenlaars.


Ballerina’s zien we deze winter ook nog terug bij Invito. Bij de meeste zit er een metalen stukje aan de voorkant. Persoonlijk had ik ze liever zonder gezien. De grijze hakken vind ik wel erg mooi. Misschien een beetje koud in de winter, maar wel chic op een feestje.


Wie niet van laarzen houdt, maar toch graag warme voeten heeft, kan kiezen voor de simpele zwarte schoentjes. Deze zijn heerlijk met bont gevoerd. De blauwe schoenen zijn totaal niet mijn smaak. Ik vind ze een beetje kinderachtig. Dat de ballerina zo’n dikke zool heeft, vind ik niet erg mooi. Het doet me een beetje denken aan een aangepaste schoen.


Kortom er zitten hier en daar best leuke exemplaren tussen de schoenen van Invito voor winter 2010. Misschien moet ik de Invito toch maar eens een bezoekje gaan brengen