De Zara collectie voor winter 2010 is er. Helaas bevat de wintercollectie niet zoveel vrolijke kleuren, waardoor het naar mijn mening een sombere collectie is. In de winter is er al genoeg om somber over te zijn, dus een paar vrolijke kleuren hadden wel fijn geweest.


Natuurlijk bevat de Zara collectie van winter 2010 een aantal winterjassen. De eerste twee zijn niet mijn smaak, maar zijn waarschijnlijk wel lekker warm. In de winter heb ik graag een lekker lange jas, vandaar dat ik de bruin, geruite jas best in mijn kast wil hebben. Persoonlijk ben ik geen fan van de cape, al vind ik de kleur wel mooi.


Persoonlijk vind ik de kleding van de bovenstaande foto een beetje te netjes. Misschien dat de items los van elkaar wel leuk kunnen zijn, maar deze combinaties vind ik gewoon niets. De knopen bij het eerste jasje vind ik wel leuk, maar de kleur vind ik niets. Als het tweede jasje donkerder was geweest, had ik hem een stuk beter gevonden.


De wintercollectie van Zara bevat ook weer een aantal jurkjes. Het eerste jurkje vind ik echt super, de mouwtjes en de halslijn zijn helemaal mijn ding. De strapless jurk kun je op een nette gelegenheid dragen, maar als je hem combineert met een leuk jasje kun je hem ook naar school aan. Het derde jurkje vind ik een beetje vormloos. De laatste jurk vind ik te licht en nogal vormloos.


Wie graag opvalt, kan deze winter ook bij de Zara terecht. De collectie bevat een knalrode jas en broek. Deze combinatie vind ik een klein beetje to much, maar de jas alleen vind ik best leuk. De lange jassen vind ik echt super. Persoonlijk snap ik niet waarom een wintercollectie een winterjas bevat met korte mouwen. Dat is toch veel te koud?


De wollen trui met print is absoluut één van mijn favorieten uit deze Zara collectie. Lekker warm en als je hem combineert met een legging en hakken kan het best vrouwelijk zijn. Verder is er nog een wollen trui, maar die vind ik niets. Hij is te licht voor in de winter en te vormloos. Het rokje en de trui zijn ook niet mijn smaak. Zo’n lange rok zou ik ook niet snel aantrekken, maar deze combinatie vind ik best leuk.

Helaas bevat de Zara collectie winter 2010 naar mijn mening niet zo heel veel leuke items. Mocht jij de kleding wel leuk vinden, het is al verkrijgbaar in de winkels.