De Zweedse modeketen H&M heeft vorige week een winkel geopend aan de Champs Élysées in Parijs. De winkel is ontzettend groot en heeft 3 verdiepingen.

Na veel gezeur en een grote verbouwing, was het woensdag 6 oktober eindelijk zover. H&M opende toen hun winkel aan de Champs Élysées, de grootste winkelstraat van Parijs. Bij de opening van de winkel waren een heleboel internationale modemensen aanwezig, zoals de actrice en model Lou Doillon en de ontwerpster Nathalie Rykiel.

De Franse architect Jean Nouvel heeft het ontwerp van de winkel H&M aan de Champs Élysées op zijn naam staan. Persoonlijk vind ik het er zeer origineel uitzien. Vernieuwend, maar toch met het vertrouwde H&M idee.

Helaas is de winkel niet echt om de hoek. Als je in Parijs bent, moet je de H&M winkel aan de Champs Élysées absoluut een bezoekje brengen. Je vindt de winkel aan de Avenue des Champs Élysées nummer 88.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=YzSAADvZVm0[/pro-player]