Deze winter kunnen we ons weer lekker warm kleden met de Only collectie winter 2010. Als student heb je niet extreem veel geld maar wil je er wel leuk en warm bij lopen, dan is de wintercollectie Only absoluut een uitkomst.


Natuurlijk bevat de Only collectie voor winter 2010 een aantal winterjassen. Dat ze een betaalbare versie van de lammy jas op de markt brengen, vind ik erg leuk maar hij is mij iets te kort. Persoonlijk zou ik liever de lange, donkergroene jas willen hebben. Er zijn ook weer een aantal winterjassen met een bontkraag.


Vesten zien we in alle soorten en maten deze winter. Zo zijn de bekende vesten met het Only logo deze winter weer helemaal terug. Daarnaast zien we veel vesten met knopen, zoals de gebreide versies maar ook een vest wat lijkt op een jas. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de lichte blazer die erbij zit.


Blue denim is het weer helemaal volgens Only. Daarom zijn er een heleboel spijkerbroek terug te vinden in deze wintercollectie. Hele donkere modellen maar ook lichtere. Zo’n denimblouse vind ik erg leuk, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet combineren. Op een spijkerbroek vind ik net iets teveel van het goede.


Koude oren of een koude hals zullen we deze winter niet hebben, zelfs daar heeft Only aangedacht. Er zijn weer een heleboel mutsen en sjaals te vinden in de nieuwe Only collectie winter 2010. Hoe fijn is dat!

Als we allemaal een bezoekje aan de Only hebben gebracht, kan wat mij betreft de winter beginnen. Kom maar op met die kou!