Voor winter 2010 heeft Diesel een collectie vol leuke kleding ontworpen. Voor de kleding gebruikt Diesel redelijk sombere kleuren, zoals grijs en zwart, maar er zijn ook een aantal opvallende kleuren, zoals rood en groen.

De trend breisels heeft Diesel goed verwerkt in hun nieuwe kleding. Zo zien we bijvoorbeeld gebreide vesten, sokken, mutsen en sjaals. Korte broekjes en rokjes zien we nog steeds, ook al is het de wintercollectie. Maar er zijn ook een aantal lange broeken.

Groen gaat een belangrijke rol spelen deze winter, dat kun je zo zien. Niet alleen de legergroene kleur, die we zien in jassen en vesten, maar ook een fellere kleur groen. Er is goed op de details gelet, want muts, shirt, jas en zelfs het horloge matchen perfect met elkaar.


De kleur rood is ook weer dik vertegenwoordigd bij Diesel. Rokjes, vestjes, sjaals en zelfs schoenen vind je in deze kleur. Ik vind deze kleur erg leuk, maar dan moet het wel goed gecombineerd zijn. Alles in het rood vind ik toch wel een beetje over de top.


Leer en doorschijnende stoffen blijken een topcombinatie te zijn. Stoer, maar toch vrouwelijk zoals het hier gecombineerd is. Goed ondergoed is wel een vereiste onder deze broek, maar zelfs daar heeft Diesel aan gedacht. Een stoere, donkere outfit wordt een stuk liever als je het combineert met een leuk kleurtje.


Gebreide sokken die boven de schoenen uitkomen, zien we deze winter ook vaak. Dit zie je in combinatie met korte broeken en rokken, maar ook met lange broeken. Een rustige, sombere outfit is makkelijk op te fleuren met gekleurde schoenen.


In de Diesel  kleding voor deze winter is er zeker ruimte voor de stoere kant. Zo vind je bijvoorbeeld een zwart leren giletje met studs, bij de zakken zitten zelfs spikes. Het giletje is niet het enige item met studs, er zijn ook nog een aantal jassen mee.

Ik houd wel van stoer gecombineerd met kleur, dus deze Diesel collectie is helemaal mijn ding. Zijn jullie er ook zo enthousiast over of toch iets minder?