De Amerikaanse actrice Jessica Alba is al in vele film met haar mooie snoetje op het witte doek verschenen en is daarvoor meerder malen genomineerd geweest voor een award. En zoals de meeste bekende actrices heeft Jessica Alba ook een garderobe waar je van droomt.

Ook in haar privéleven is Alba gelukkig, nu ze al bijna twee jaar getrouwd is met Cash Warren en samen een dochtertje hebben genaamd Honor Marie. De kledingstijl van Jessica is vooral casual, zo wordt ze vaak gespot in een baggy of skinny jeans met daarop een shirt of vestje. Het is dan ook niet lastig om je in haar stijl te kleden.

Zo vind je bij de H&M eenzelfde jeans, die je maar 29,95 euro kost, een grijs topje voor 4,95 euro en het vest voor de prijs van 14,95 euro. Als je dan toch bij de H&M bent dan kun je hier ook de zonnebril vinden, deze kost slechts 3,95 euro. De schoenen hebben een prijskaartje van 60 euro en de tas bedraagt 54 euro, voor deze twee artikelen moet je bij Asos zijn.

Foto via Gossipgirls