Het bekende aapje van Paul Frank  zit ook weer op hun nieuwe tassen voor de herfst 2010. Ze hebben naast de jeugdige uitstraling van de collectie, ook wat stijlvollere Paul Frank  tassen ontworpen.

De Fashion-lijn van Paul Frank is ontworpen voor een avondje uit, zo heeft de clutch handige vakjes voor je make-up en een hengsel om als schoudertasje te gebruiken. De tassen Paul Frank hebben een leren uitstraling, in de kleuren zwart en bruin, met oranje en blauwe accenten. Persoonlijk vind ik het jammer dat de tassen versiert zijn met metalen Paul Frank aapjes, want zonder die dingen zouden ze er mooier uit zien.

Voor de liefhebbers van het Paul Frank aapje zijn er de  Paul Frank Core tassen, die je goed kunt gebruiken voor school, shoppen of vakanties. De modellen zijn gemaakt polyester en verkrijgbaar in de kleuren roze, paars, zwart en de limited edition met camouflageprint. Je kan er kiezen uit meerdere dingen, variërend van een etui tot een trolley.

 De prijzen van de Paul Frank tassen voor herfst 2010 beginnen vanaf 10,95 tot 129,95 euro.