In het programma Grenzeloos Verliefd worden Nederlandse vrouwen gevolgd die bij hun grote liefde in het buitenland gaan wonen. Iedere aflevering wordt er één stel onder de loep genomen. Vanavond zien we het verhaal van Joanne & Luiz Felipe in Grenzeloos Verliefd.

Tijdens haar vakantie in Brazilië ontmoet de Nederlandse Joanne de bekende basketballer Luiz Felipe. Het was liefde op het eerste gezicht. Een tijd lang hebben ze heen en weer gereisd tussen Nederland en Brazilië. Tot Joanne besluit bij Luiz Felipe in Brazilië te gaan wonen. Hij heeft een contract bij de sportclub Minas Tenis Clube in Belo Horizonte en zij is dol op het luxe leventje als basketbalvrouw. Ze laten een appartement bouwen in Sao Paulo maar weten niet zeker of ze er gaan wonen. Dat hangt van de basketbalcarrière van Luiz Felipe af, want misschien moet hij ergens anders gaan spelen.

Hoe het afloopt kun je vanavond, zondag 3 oktober, op NET 5 om 20:00 uur zien, in de nieuwste aflevering van Grenzeloos Verliefd.