Als je humoristische boeken zoekt waarbij je niet hoeft na te denken, dan zit je bij de boeken van Jill Mansell goed. Scherven brengen geluk is alweer haar zeventiende boek.

Het boek Scherven brengen geluk gaat over Lola. Lola is erg gelukkig met haar grote liefde Doug. Haar schoonmoeder is helaas iets minder blij met de relatie. Zij doet Lola een aanbod wat ze niet kan weigeren. Als Lola de relatie met Doug beëindigd, krijgt zij tienduizend pond. Lola neemt het aanbod aan en gooit daarmee haar eigen glazen in. Tien jaar later komt Lola Doug weer tegen en voelt meteen de oude kriebels, maar helaas is dit bij hem niet het geval. De zelfverzekerde Lola is vastbesloten het daar niet bij te laten zitten.

Zelf lees ik graag boeken van Jill Mansell, omdat het boeken zijn die lekker makkelijk weg lezen. Jill Mansell schrijft erg humoristisch en vaak ook herkenbaar. Dit boek heb ik nog niet gelezen, maar hij lijkt me erg leuk.

In 2008 is het boek al eens uitgebracht als paperback en in juni 2010 is hij opnieuw uitgebracht, deze keer als pocket. Scherven brengen geluk is verkrijgbaar voor 7,98 euro.