Misschien zegt de naam Emma Watson je in eerste instantie niet zoveel, maar wat als ik zeg dat zij Hermelien Griffel speelt in Harry Potter? Waarschijnlijk weet je dan meteen wie ze is. In het echt lijkt de actrice totaal niet op haar karakter en dat is maar goed ook.

Wie de Harry Potter films gezien heeft, weet ook dat Hermelien nu niet bepaald een modebewust type is. Emma Watson is echter een ander verhaal, zij heeft namelijk wel een goede kledingsmaak. Burberry merkte dit ook op en vroegen Emma vervolgens om model te staan voor hun campagnes.

De outfit die Emma hier aan heeft is ideaal voor een avondje uit. Het jurkje is van Asos en kost iets minder dan 54 euro. De schoenen komen hier ook vandaan en hebben een prijs van 48 euro. Voor de clutch moet je bij Accessorize zijn, waar je ongeveer 33 euro voor het tasje betaald. Een soortgelijke armband als die van de actrice, kost 39,90 euro en is van het merk Police. Oorbellen mogen bij mijn outfit niet ontbreken, dus heb ik die van Soho Hearts erbij gezet die  32,95 euro kosten.