Vanaf oktober kunnen we niet alleen voor kleding maar ook voor lingerie terecht bij Vero Moda. Het merk komt met een eigen lingeriecollectie die Vero Moda Intimates zal gaan heten.

De Vero Moda lingeriecollectie zal niet meteen in alle landen te koop zijn, eerst wordt het getest in een aantal landen. Gelukkig voor ons zal het in Nederland wel meteen verkrijgbaar zijn. In Nederland zal de collectie te koop zijn in Almere, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Rotterdam, Utrecht en Veenendaal.

De collectie bestaat uit broekjes en beha’s die allemaal bij elkaar passen. Zo kunnen we blijven mixen en matchen en zitten we niet vast aan één setje. Super handig voor de afwisseling. Er zijn verschillende stijlen variërend van sexy tot comfort en van modieus tot basic.

De lingeriecollectie zal net als de kleding van Vero Moda betaalbaar en trendy zijn. Omdat de gemiddelde cupmaat steeds groter wordt, zullen de beha’s verkrijgbaar zijn van cupmaat A tot en met F. Zo is er voor iedere vrouw iets te vinden.

Nu alleen nog een schoenencollectie en dan hoeven we straks alleen nog maar naar de Vero Moda om een complete outfit te scoren!