Deze winter komt ook Vero Moda weer met een nieuwe collectie. De Vero Moda wintercollectie is erg vrouwelijk en bevat een aantal blousejes. De wollen vesten zullen ervoor zorgen dat we het lekker warm zullen hebben deze winter.Volgens mij is romantiek een inspiratiebron geweest voor de nieuwe wintercollectie van Vero Moda. Dat zie je aan de hoeveelheid kant die in de collectie terugkomt.


Bruin zien we veel terug in deze collectie. De jas vind ik best leuk, maar het lijkt me erg koud in de winter. Het model is ook niet erg handig, want je kunt er ook niet makkelijk een andere jas over heen doen. Het rokje vind ik erg leuk, deze is simpel maar niet saai. De broek is niet helemaal mijn ding.


Mijn favorieten uit deze Vero Moda wintercollectie zijn toch wel het zwartje jasje, het topje met de rand van kant en de denimblouse. Deze mogen van mij allemaal een plekje in mijn kast uitzoeken. De blouse van kant vind ik ook erg leuk, maar ik heb altijd het idee dat zoiets mij niet staat.


Doorzichtige blousejes zien we in deze collectie ook voorbijkomen. Zo is er een lichte variant die helemaal doorzichtig is en versierd is met kant. Daarnaast is er ook nog één waarbij alleen de mouwen doorzichtig zijn. En tot slot is de doorzichtige blouse er ook nog met een leuke bloemenprint.

Er zijn zeker een aantal dingen die ik graag wil hebben. Hoe denk jij daarover?