Het is soms zo lastig om een cadeau te vinden voor je vriend. Je hebt wel wat ideetjes, maar je weet niet zeker of hij het nou wel leuk vind. Daarom vind je hier 5 leuke cadeaus voor je vriend.

Geurtje
De klassieker onder de cadeautjes een geurtje. Maar je maakt je vriend er blij mee en natuurlijk jezelf ook. Want wat is er nou beter dan een vriendje dat lekker ruikt?

Racen op het circuit van Zandvoort
Maar weinig mannen die dit niet leuk zullen vinden. Lekker scheuren in een grote snelle bak is een jongensdroom van bijna elke man.

Heineken fles customizen
Naast jou houd je vriend waarschijnlijk ook van bier. Er bestaat eigenlijk geen beter cadeau dan een bierfles met een mooie foto van jou erop. Waarschijnlijk zal hij dit speciale flesje bier nog heel lang bewaren.

Horloge
Geef hem een mooi horloge. Staat hem goed en zo kan hij altijd op tijd zijn voor jullie afspraakjes! Als je niet kunt kiezen, kun je hem ook zelf een horloge laten uitzoeken.

Seizoenkaart
Ongetwijfeld is jouw vriend fan van een bepaalde sport. Verras hem door een seizoenskaart te kopen voor wedstrijden van zijn favoriete club.