Taylor Swift besteeg de hitlijst met het nummer ‘Love Story’ en werd hiermee wereldbekend. Voor haar andere single ‘You Belong With Me’, ontving ze zelf een award voor Best Female Video. We weten dat Taylor kan zingen, maar hoe zit het eigenlijk met haar kledingstijl?

De muziek van Tatlor Swift  wordt omschreven als een mix tussen country en pop en ik denk dat haar kledingstijl hier wel bij aansluit. De outfit die ze hier aanheeft heeft dat plattelandsgevoel door de geblokte bloes, maar krijgt door de zwarte skinny jeans en de pumps een hippere look.

Wil je deze look van Taylor Swift nu ook? Ga dan naar de H&M, want hier vind je de broek voor 29,95 euro en de riem voor 19,95. De bloes is van het merk Superdry en kost iets minder dan 54 euro. De paarse pumps zijn verkrijgbaar bij Esprit, voor de prijs van 39,90 euro. Voor de finishing touch is er het armbandje van Schmuck art, die 22,90 euro kost.