Zara komt ook deze herfst weer met een nieuwe collectie. De Zara herfstcollectie bestaat voornamelijk uit jurken, maar een net pak vind je er ook in terug.

We zullen het deze herfst niet snel koud krijgen, want de Zara herfst collectie bevat aardig wat dikke, warme items. Felle kleuren komen we in deze collectie bijna niet tegen, het zijn toch meer de sombere kleuren die we zien.


Wat ik zelf erg jammer vind is dat er zo veel items zijn waar geen vorm in zit. De lange wollen jurken bijvoorbeeld, die zou ik zelf echt niet aantrekken. Behalve dat het lekker warm is, doet het verder niets voor je en waarschijnlijk kriebelen ze ook nog. Nee, mij niet gezien!


Gelukkig zijn er ook een aantal kledingstukken die ik wel erg leuk vind. Het jurkje met stippen en het witte kraagje bijvoorbeeld, die vind ik zo schattig. Het zwarte jurkje is ook erg leuk, maar door de riem zal het waarschijnlijk niet bij iedereen heel mooi staan. Camel zien we ook weer terug in deze collectie, hier in de vorm van een rokje.


Er zijn een aantal jassen in de Zara herfstcollectie die ik niets vind. Zo is er bijvoorbeeld een jas van bont, die vast heel warm is. Maar het is niet echt iets voor mij. De capes die je ziet, vind ik ook niets. Ze zijn zo vormloos en lijken me ook nog eens erg onhandig.


Deze jassen zijn meer mijn ding, al vind ik het jammer dat sommige zo licht van kleur zijn. In de winter heb ik toch liever een donkere jas. Dat is niet alleen omdat ik dat leuker vind, maar ook omdat ik een lichtje jas gewoon nooit mooi kan houden.


Het bruingeruite pak vind ik persoonlijk iets te mannelijk. Als een man dit aan zou trekken, zou je waarschijnlijk niet zeggen dat het voor een vrouw bedoeld is. De jurk vind ik een beetje lijken op een extreem lange nachtpon. De rest vind ik wel erg leuk, netjes maar niet te.


Deze Zara herfstcollectie is niet helemaal mijn ding. Zie jij er wel iets in?