Misschien ben je al weleens naar een designer outlet geweest en zo niet, dan moet je er zeker een keer naar toe gaan. Zo zou je bijvoorbeeld een dagje kunnen shoppen in de designer outlet in Roermond. Je vindt hier meer dan 170 merken met korting.

Als je gewoon naar de stad gaat, dan hebben ze alleen in bepaalde periodes sale. Maar bij de Designer Outlet Roermond ben je altijd gegarandeerd van minstens 30% korting, die kan oplopen tot wel 70% korting. Dit is omdat de kleding uit vorige collecties komt, of omdat het artikelen uit een overproductie zijn.

De Designer Outlet Roermond heeft meer dan 170 merken die je af kunt struinen, zoals Miss Sixty, Fred Perry, Björn Borg, Diesel, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gucci, Escada, Dolce & Gabbana, Armani, Prada en nog veel meer. Je kunt hier onder andere kleding, schoenen, sieraden, accessoires en make-up vinden. Daarnaast hebben ze ook sport- en woonartikelen, zowel voor het huishouden als je inrichting.

De Designer Outlet Roermond is het hele jaar geopend, behalve op eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Maar dan ben jij waarschijnlijk ook feest aan het vieren en heb je hoe gek het ook klinkt, geen tijd om te winkelen. Doordeweeks is de outlet geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag is er koopavond, dus zijn de winkels tot 20.00 uur open. In het weekend kun je een uurtje langer winkelen, want dan openen ze hun deuren van 10.00 tot 19.00 uur.