De liefde van een man gaat door de maag. Dat is een algemeen bekend feit. Daarom heb ik etenswaren uitgezocht waarmee je jouw vriend kunt verleiden.

Aardbeien
Tijdens de seks kun je elkaar aardbeien voeren. De smaak hiervan werkt lustopwekkend omdat het lekker zoet is en het je seks drive verhoogt.

Chocola
Ja, het eten van chocola wakkert ook de passie tussen jullie tweeën aan. Dit komt omdat er een stofje genaamd Theobromine in chocola zit. Dit stofje geeft je een verliefd gevoel. En het is een goed excuus om lekker chocola te eten.

Frambozen
De frambozen hebben de reputatie dat ze lust opwekken wanneer je ze eet. Dit komt omdat als je een framboos eet, je een rode blos op je wangen krijgt. Kortom je wordt nog aantrekkelijker voor je vriend.

Chili pepers
Er is een reden dat ze hete pepers worden genoemd, want door de hoeveelheid vitamine C wordt de bloedcirculatie beïnvloedt. Hierdoor word je hartslag verhoogd en je endorfine bevorderd. Je wordt dus erg gelukkig door en je hebt er meer zin in!

Druiven
In de middeleeuwen stond een tros druiven als symboliek voor een orgie. Hierdoor denken veel mensen aan seks als ze een druif zien. Dit komt ook door de vitamine E in de druiven. Hierdoor schijn je een hogere libido te krijgen.