Vanaf deze maand heeft de Zara een nieuwe TRF collectie voor herfst 2010 in de winkels hangen. Hierin vindt je veel gebreide items, spijkershorts en ook de kleur okergeel komt vaak terug.

De Zara TRF herfstcollectie 2010 heeft schattige, maar ook stoere invloeden. Zo vind je bijvoorbeeld vestjes met een liefelijke bloemenprint tegenover stoere jasjes. Ik vind het erg leuk om te zien dat ze dat met elkaar combineren. Zo hoef je geen keuze meer te maken tussen schattig of stoer, maar kun je het gewoon allebei doen.

Ook zien we dat de minirok bijna verslagen is door de langere rok. Zo bevat de collectie rokjes die tot net over de knie vallen, maar ook rokken tot op de enkels. Je hebt ze zowel met een schattige print als met een iets stoerdere print of gewoon zonder print. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de rokken die tot op je enkels vallen. Voor een feestje kan het best leuk zijn, maar daar moet je dan niet op de fiets naartoe willen gaan.

Daarnaast zijn er ook veel gebreide items te vinden in de nieuwe Zara TRF collectie. Zo zijn er gebreide sjaals, mutsen, truien, vesten en zelfs gebreide shorts. De kleuren die een grote rol spelen in de herfstcollectie zijn rood, blauw en okergeel.

Lange broeken vind je in deze collectie bijna niet, het zijn voornamelijk spijkershorts die je ziet. De shorts  worden door Zara vaak gecombineerd met kniesokken. Dat is iets waar ik nog even aan moet wennen. Het doet me eerlijk gezegd een beetje aan Pippi Langkous denken.

Mocht je het leuk vinden om er als Pippi Langkous bij te lopen of vind je de rest van de collectie geweldig, het is al te vinden in de winkels!