Er bestaan helaas jongens die het versieren van vrouwen iets te letterlijk nemen. Ze hebben meerdere vriendinnetjes en jij wilt daar natuurlijk niet eentje van worden. Daarom heb ik een aantal verleidingstrucjes  waaraan je een slechte jongen kunt herkennen op een rij gezet.

Hij bestelt alsmaar drankjes voor je
Hij bestelt om de zoveel tijd weer een drankje met een aardige hoeveelheid alcohol erin. Zelf drinkt hij minder dan dat jij doet. Kijk uit, hij probeert je dronken te voeren zodat jou grenzen lager worden.

Veel complimentjes
Complimentjes werken natuurlijk altijd goed bij ons. Maar pas op wanneer hij jou te vaak complimentjes geeft over echt van alles.

Interesse in vrouwendingen
Versierders weten uit ervaring precies welke onderwerpen ons het meest aanspreken. Daarom heb je met hem ook altijd van die leuke gesprekken over van alles. Pas op, want met zijn mooie praatjes kan hij jou zo inpakken en ben je verkocht.

Per ongeluk lichamelijk contact
De echte versierder zoekt zo nu en dan per ongeluk contact met je lichaam. Hij legt bijvoorbeeld speels zijn arm over je of hij komt per ongeluk met zijn lippen tegen jouw oor wanneer hij je wat vertelt. Hij is je aan het testen om te kijken hoe je reageert op lichamelijk contact.