Als je de realityserie The Hills hebt gekeken, dan weet je wel wie Lauren Conrad is. De blondine is er wereldberoemd mee geworden en heeft daar handig gebruik van gemaakt. Ze heeft niet alleen een eigen kledinglijn op de markt gebracht, maar ook het boek L.A. Candy.

Voor het boek L.A. Candy heeft Lauren Conrad haar eigen leven als inspiratie gebruikt. Het verhaal gaat namelijk over haar woonplaats L.A. en hoe twee vriendinnen er een Hollywood leventje leiden. Wanneer ze worden gevraagd om mee te doen aan een nieuwe realityserie, gaat een droom in vervulling of toch niet?

De vriendinnen Jane en Scarlett komen in een chic appartement te wonen, ze krijgen gratis kleding van designers en ze worden in alle exclusieve restaurants en clubs binnen gelaten. Meteen vanaf het begin dat de serie op tv wordt uitgezonden, staan de levens van de twee meiden op hun kop. De show is namelijk een succes en Jane en Scarlett worden wereldberoemd. Iedereen wil wat van ze, zowel knappe mannen, maar ook oude vrienden en vage kennissen die ineens op duiken.

Al snel ziet Jane in dat haar geliefde L.A. toch niet zo geweldig is als ze dacht dat het was en komt ze erachter wie haar echte vrienden zijn en wie haar alleen maar gebruikt hebben. 

Het boek L.A. Candy van Lauren Conrad is te koop voor 14,95 euro.