Als je de meeste modebladen doorkijkt, dan zie Alexa Chung vast wel een keer voorbijkomen. De Britse schone is model en tv-presentatrice en heeft een uniek gevoel voor mode. De 26 jarige fashionista wordt ook wel gezien als een it-girl, die met haar kledingkeuze de trends zet.

De kledingstijl van Alexa Chung is denk ik het beste te omschrijven als vintage, casual en trendy. Ze draagt vaak meerdere laagjes over elkaar en weet opvallende stukken zo te combineren dat ze niet met elkaar vloeken. De outfit die ze hier aanheeft, is stijlvol maar toch ook speels door de ballerina’s en korte rokje.

De outfit is uit de volgende kledingstukken samengesteld, de zwarte blazer kost 24,95, de poederbeige top bedraagt 19,95 euro en zijn beiden verkrijgbaar bij de H&M. Bij deze winkel vind je ook de riem voor maar 2,45 en de ballerina’s voor 14,95 euro. Het grijze rokje is van Esprit, waaraan een prijskaartje hangt van 59,95 euro. Als laatste is er de ketting van Soho Hearts, die 39,95 euro kost.