Mango heeft onlangs de collectie voor winter 2010 onthuld. De kleding is geïnspireerd op het Engelse plattelandsleven, wat onder andere te zien is in de oversized jassen, broeken, rokken en truien, maar ook in de kleuren bruin en zwart die het meest aanwezig zijn.

De winter 2010 collectie van Mango heeft een soort van knusse uitstraling, doordat de kleding lekker oversized is. Je kunt er helemaal in wegkruipen, zodat je beschermd bent tegen de kou. Het wil overigens niet zeggen dat je er slonzig uit komt te zien, want de riem om de taille creëert meteen een fashionable look.

In de nieuwe collectie heeft Mango lange en korte broeken opgenomen, zowel van denim als van leer en soepele stoffen. De tops en bloezen zijn onder andere van satijn en doorzichtige materialen gemaakt, zowel in effen kleuren als met een print.

Naast de casual kleding is er ook aandacht besteed aan een chique avondje uit. Dit is te zien in de stijlvolle lange jurken, met egale kleuren of met een glittertje erin verwerkt. Bij de jumpsuits is er sprake van hetzelfde verhaal, waardoor de één net iets meer glamour heeft dan de andere.