De collectie van H&M voor winter 2010, draait helemaal om er goed gekleed uit zien en je tegelijk warm en comfortabel te voelen. De kleding doet denken aan de jaren 80, met klassieke stoffen als tweed, wol en zijde in verschillende donkere kleuren.

Wie al uitkijkt naar het koudere weer, zal blij zijn met de nieuwe winter 2010 collectie van H&M. Deze zit onder andere vol met allerlei breisels en draperieën met een vrouwelijke en romantische uitstraling. De kleuren passen bij de donkere winterdagen en bestaan grotendeels uit bruin, zwart en grijs, met een enkele blauwe en rode uitzondering.

In de wintercollectie zit het klassieke streepjes pak, voor als je een zakelijke en strakke look wilt creëren. Aan de broeken met de enorm wijde pijpen waag ik me liever niet, maar de grote wollen mantels passen wel in mijn straatje.

Verder bestaat de collectie uit groffe en fijne breisels, zowel in truien, vesten en sjaals. Een grote gestreepte poncho en meerdere jassen komen ook voorbij. De klassieke kledingstukken krijgen door de modernere prints een meer trendy uitstraling.

Naast de kleding zitten er ook accessoires in de collectie van H&M voor winter 2010. Zo vind je er een bruine schoudertas, sjaals, riemen, een hoed, pumps en laarzen. Deze kun je aan je outfit toevoegingen, om je eigen stijl naar boven te halen.