Elite houdt binnenkort weer een modellen casting. Dus heb jij altijd al model willen worden? Dan is dit je kans.

Modellenbureau Elite houdt eind augustus tot en met ongeveer half september op verschillende plaatsen in Nederland een modellen casting. Wil je meedoen, dan moet je minimaal 1.73 meter zijn en tussen de 14 en 22 jaar.

Voorafgaand aan de casting organiseert Elite de Beauty Studio dagen. Bij verschillende stands kun je beautyproducten kopen en te recht voor make-up, haar en styling advies. Tijdens deze dagen lopen er ook verschillende modellenscouts van Elite rond.

Als je mee wilt doen aan de Elite modellen casting kun je je inschrijven tijdens de Beauty Studio dagen of via de website van Elite. De uiteindelijke finale van de Nederlandse Elite Model look verkiezing vindt plaats op 27 september in Amsterdam.

Overzicht modellen casting Elite 2010:

30/8 – 5/9: Beauty Studio Stadshart Amstelveen
5/9: Casting Stadshart Amstelveen

6/9 – 12/9: Beauty Studio Citymall Almere
12/9: Casting Citymall Almere

16/9: Beauty Studio en Casting in Piazza Eindhoven

17/9 – 18/9: Beauty Studio Stadshart Zoetermeer
18/9: Casting Stadshart Zoetermeer